KıRMıZı RuGaN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


AyrıcaLıkLı Olduğunuzu Hissedin..!!!
 
AnasayfaPortalLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Ortaklar
 Hoşgeldin; Misafir

Toplam 2 Mesajın Var.

Kayıt Tarihin:
Perş. Ocak 01, 1970
Son Ziyaretiniz:
Perş. Ocak 01, 1970

5734 Gündür yayındayız
2013 Konumuz var
5589 Mesaj gönderildi
139 Kullanıcımız Var
Son Üyemiz : https://kirmizirugan.yetkin-forum.com/u147
En son konular
» Almost as cut-price as download
ET HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER: EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 8:05 pm tarafından Misafir

» MİLLETTTTTTTT NERDESİNİZZZZZZ
ET HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER: EmptyPtsi Ara. 07, 2009 3:51 pm tarafından NURUM_NUR

» Avusturyadan kimsecikler yokmu yaa bende tanismak istiyorum yakinimdan birileriyle
ET HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER: EmptyPtsi Ocak 05, 2009 10:27 am tarafından hayat41

» YARIŞMAYA KATILAN MASA RESİMLERİ(lutfen resimleri aynı başlıkta buradan paylaşalım)
ET HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER: EmptyPerş. Ara. 25, 2008 11:49 pm tarafından pınkrose

» 18 ÇANKIRI
ET HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER: EmptySalı Ara. 23, 2008 4:57 pm tarafından hayat41

» lalelerim sarardıı
ET HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER: EmptyPtsi Ara. 22, 2008 10:23 am tarafından ayşe42

» COCUKLARIMIZA ELBISELER DIKELIMMI????? (DOGMAMIS COCUGUMA DON BICIYOM :)))))
ET HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER: EmptySalı Ara. 16, 2008 8:18 pm tarafından devit

» PILOTUN EL BECERİLERİ
ET HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER: EmptySalı Ara. 16, 2008 8:07 pm tarafından devit

» YAZ SERGİMİZDEN GÖRÜNTÜLER
ET HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER: EmptySalı Ara. 16, 2008 8:05 pm tarafından devit

Kimler hatta?
Toplam 5 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 5 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 203 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 6:38 pm tarihinde online oldu.

 

 ET HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER:

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Kiraze
KıRMıZı RuGaN TeaM
KıRMıZı RuGaN TeaM
Kiraze


Kadın
Mesaj Sayısı : 73
Yaş : 48
Nerden : İzmir
İş/Hobiler : Sanat
Lakap : PaMuk-PreNSeS
Rep :
ET HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER: Left_bar_bleue999 / 100999 / 100ET HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER: Right_bar_bleue


ET HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER: Empty
MesajKonu: ET HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER:   ET HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER: EmptyCuma Ekim 10, 2008 2:02 pm

# Eti kaynamış suya atın. Hem tadı güzel olur hem de et suyu arı kalır. Et suyuna biraz baharat ekleyip çorba yerine sıcak sıcak servis yapabilirsiniz.
Eti haşlarken bırakın köpürdükçe köpürsün. Acılığı azalır.
# Et yemeğinizi bir gün önceden hazırlayın. Pişirdikten sonra bekletin. Ertesi gün etsuyunun yağları daha çabuk çözlülür.
# Patatesle eti ayrı tencerelerde (ikisi de tuzlu suda) haşlayın. Çünkü patates et suyunu bulandırır.
# Eti dostlarından ayırmayın. İri deniz tuzu, değirmen karabiberi, kornişon, halka soğanlar, asortik hardal ve turşu. Yanında da taze köy ekmeği...
# Kemikli eti ayrı pişirin. Tencerede çok az et suyunda haşlayın veya alüminyum folyoya sarıp fırına verin. Böylece et kemikten ayrılmaz. Kızarmış ekmekle ve bol tuzla tadın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
ET HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER:
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» KARALAMA TAHTASI HAKKINDA

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KıRMıZı RuGaN :: YEMEK TARİFLERİ :: Mutfak İçin Püf Noktaları-
Buraya geçin: