KıRMıZı RuGaN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


AyrıcaLıkLı Olduğunuzu Hissedin..!!!
 
AnasayfaPortalLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Ortaklar
 Hoşgeldin; Misafir

Toplam 2 Mesajın Var.

Kayıt Tarihin:

Son Ziyaretiniz:


5734 Gündür yayındayız
2013 Konumuz var
5589 Mesaj gönderildi
139 Kullanıcımız Var
Son Üyemiz : https://kirmizirugan.yetkin-forum.com/u147
En son konular
» Almost as cut-price as download
AVCI BÖREĞİ EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 8:05 pm tarafından Misafir

» MİLLETTTTTTTT NERDESİNİZZZZZZ
AVCI BÖREĞİ EmptyPtsi Ara. 07, 2009 3:51 pm tarafından NURUM_NUR

» Avusturyadan kimsecikler yokmu yaa bende tanismak istiyorum yakinimdan birileriyle
AVCI BÖREĞİ EmptyPtsi Ocak 05, 2009 10:27 am tarafından hayat41

» YARIŞMAYA KATILAN MASA RESİMLERİ(lutfen resimleri aynı başlıkta buradan paylaşalım)
AVCI BÖREĞİ EmptyPerş. Ara. 25, 2008 11:49 pm tarafından pınkrose

» 18 ÇANKIRI
AVCI BÖREĞİ EmptySalı Ara. 23, 2008 4:57 pm tarafından hayat41

» lalelerim sarardıı
AVCI BÖREĞİ EmptyPtsi Ara. 22, 2008 10:23 am tarafından ayşe42

» COCUKLARIMIZA ELBISELER DIKELIMMI????? (DOGMAMIS COCUGUMA DON BICIYOM :)))))
AVCI BÖREĞİ EmptySalı Ara. 16, 2008 8:18 pm tarafından devit

» PILOTUN EL BECERİLERİ
AVCI BÖREĞİ EmptySalı Ara. 16, 2008 8:07 pm tarafından devit

» YAZ SERGİMİZDEN GÖRÜNTÜLER
AVCI BÖREĞİ EmptySalı Ara. 16, 2008 8:05 pm tarafından devit

Kimler hatta?
Toplam 3 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 3 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 203 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 6:38 pm tarihinde online oldu.

 

 AVCI BÖREĞİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Misafir
Misafir




AVCI BÖREĞİ Empty
MesajKonu: AVCI BÖREĞİ   AVCI BÖREĞİ EmptyCuma Eyl. 12, 2008 9:27 pm

2 Adet yufka
100 Gr pastırma
5-6 Adet mantar
1 Adet çarliston biber
Birkaç dal maydanoz
1 Adet domates
Tuz, karabiber
Kızartmak için sıvı yağ

YAPILIŞI

Pastırmayı ince ince doğrayın ve bir tavaya koyup birkaç kez çevirin.
İçine doğranmış mantarları, biiberi ve küçük kesilmiş domatesi ilave edip biraz yumuşatın.
Tuz ve karabiber serpip ateşten alın.
Yufkaları dört tane üçgen edecek şekilde kesin.
Yufkanın geniş kenarına bu harçtan koyarak kalın sigara böreği şeklinde sarın.
Uçlarının açılmaması için ılık suyla ıslatıp yapıştırın.
Kızgın yağa atıp, altlı üstlü kızartın.
Sıcak olarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
AVCI BÖREĞİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KıRMıZı RuGaN :: YEMEK TARİFLERİ :: HAMUR İŞLERİ-
Buraya geçin: