AyrıcaLıkLı Olduğunuzu Hissedin..!!!
 
AnasayfaPortalTakvimSSSKayıt OlGiriş yap
Ortaklar
 Hoşgeldin; Misafir

Toplam 2 Mesajın Var.

Kayıt Tarihin:

Son Ziyaretiniz:


3671 Gündür yayındayız
2013 Konumuz var
5589 Mesaj gönderildi
139 Kullanıcımız Var
Son Üyemiz : Guduu
En son konular
» Almost as cut-price as download
Çarş. Ağus. 03, 2011 8:05 pm tarafından Misafir

» MİLLETTTTTTTT NERDESİNİZZZZZZ
Ptsi Ara. 07, 2009 3:51 pm tarafından NURUM_NUR

» Avusturyadan kimsecikler yokmu yaa bende tanismak istiyorum yakinimdan birileriyle
Ptsi Ocak 05, 2009 10:27 am tarafından hayat41

» YARIŞMAYA KATILAN MASA RESİMLERİ(lutfen resimleri aynı başlıkta buradan paylaşalım)
Perş. Ara. 25, 2008 11:49 pm tarafından pınkrose

» 18 ÇANKIRI
Salı Ara. 23, 2008 4:57 pm tarafından hayat41

» lalelerim sarardıı
Ptsi Ara. 22, 2008 10:23 am tarafından ayşe42

» COCUKLARIMIZA ELBISELER DIKELIMMI????? (DOGMAMIS COCUGUMA DON BICIYOM :)))))
Salı Ara. 16, 2008 8:18 pm tarafından devit

» PILOTUN EL BECERİLERİ
Salı Ara. 16, 2008 8:07 pm tarafından devit

» YAZ SERGİMİZDEN GÖRÜNTÜLER
Salı Ara. 16, 2008 8:05 pm tarafından devit

Kimler hatta?
Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 203 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 6:38 pm tarihinde online oldu.

Paylaş | 
 

 HAVUÇ ÇORBASI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
mızmız
üye
üye
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 346
Yaş : 31
Nerden : uzaydan
İş/Hobiler : ögrenci
Lakap : mızmız
Rep :
250 / 100250 / 100


MesajKonu: HAVUÇ ÇORBASI   Ptsi Kas. 03, 2008 12:29 am

Malzemeler


2 Adet Orta Boy Havuç
1 Adet Orta Boy Patates
1 Adet Orta Boy Kuru Soğan
2 Diş Sarımsak
6 Su Bardağı Su
3/4 Çay Bardağı Sıvı Yağ
1/2 Çay Bardağı Süt
Tuz, Karabiber
Yapılışı


Havuç, patates, soğan ve sarımsakları irice doğrayın ve üzerine su ekleyerek, hepsi pişinceye kadar kaynatın.
Karışımı el blenderi yardımıyla (ya da robotta) pürüzsüz bir kıvama gelinceye kadar parçalama işlemi yapın. Bu aşamada tuzunu ekleyin.
Süt ekleyerek, kısık ateşte 4-5 dk pişirin.
Ayrı bir tavada sıvıyağı kızdırın ve çorbanın üzerine dökün. 4-5 dk. daha karıştırarak kaynatın. Altını kapattıktan sonra karabiber serpin ve servis yapın alıntıdır....
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
pılot andaç
üye
üye
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 486
Yaş : 45
Nerden : dünyadan
İş/Hobiler : uçmak
Lakap : cimcime
Rep :
999 / 100999 / 100


MesajKonu: Geri: HAVUÇ ÇORBASI   Ptsi Kas. 03, 2008 9:20 am

Ben tavuk eeti parçalarıda koyuyorum çok güzel oluyor. alemm
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
mızmız
üye
üye
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 346
Yaş : 31
Nerden : uzaydan
İş/Hobiler : ögrenci
Lakap : mızmız
Rep :
250 / 100250 / 100


MesajKonu: Geri: HAVUÇ ÇORBASI   Ptsi Kas. 03, 2008 12:40 pm

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
mızmız
üye
üye
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 346
Yaş : 31
Nerden : uzaydan
İş/Hobiler : ögrenci
Lakap : mızmız
Rep :
250 / 100250 / 100


MesajKonu: Geri: HAVUÇ ÇORBASI   Ptsi Kas. 03, 2008 12:42 pm

pılot andaç demiş ki:
Ben tavuk eeti parçalarıda koyuyorum çok güzel oluyor. alemm
bende tavuk eti bve tel şehriye çok azda ince dogranmış maydanoz koyuyorum çok güzel oluyor şerefe
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
HAVUÇ ÇORBASI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KıRMıZı RuGaN :: YEMEK TARİFLERİ :: Çorbalar-
Buraya geçin: