AyrıcaLıkLı Olduğunuzu Hissedin..!!!
 
AnasayfaPortalTakvimSSSKayıt OlGiriş yap
Ortaklar
 Hoşgeldin; Misafir

Toplam 2 Mesajın Var.

Kayıt Tarihin:

Son Ziyaretiniz:


3364 Gündür yayındayız
2013 Konumuz var
5589 Mesaj gönderildi
139 Kullanıcımız Var
Son Üyemiz : Guduu
En son konular
» Almost as cut-price as download
Çarş. Ağus. 03, 2011 8:05 pm tarafından Misafir

» MİLLETTTTTTTT NERDESİNİZZZZZZ
Ptsi Ara. 07, 2009 3:51 pm tarafından NURUM_NUR

» Avusturyadan kimsecikler yokmu yaa bende tanismak istiyorum yakinimdan birileriyle
Ptsi Ocak 05, 2009 10:27 am tarafından hayat41

» YARIŞMAYA KATILAN MASA RESİMLERİ(lutfen resimleri aynı başlıkta buradan paylaşalım)
Perş. Ara. 25, 2008 11:49 pm tarafından pınkrose

» 18 ÇANKIRI
Salı Ara. 23, 2008 4:57 pm tarafından hayat41

» lalelerim sarardıı
Ptsi Ara. 22, 2008 10:23 am tarafından ayşe42

» COCUKLARIMIZA ELBISELER DIKELIMMI????? (DOGMAMIS COCUGUMA DON BICIYOM :)))))
Salı Ara. 16, 2008 8:18 pm tarafından devit

» PILOTUN EL BECERİLERİ
Salı Ara. 16, 2008 8:07 pm tarafından devit

» YAZ SERGİMİZDEN GÖRÜNTÜLER
Salı Ara. 16, 2008 8:05 pm tarafından devit

Kimler hatta?
Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 203 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 6:38 pm tarihinde online oldu.

Paylaş | 
 

 HAYDAR DÜMEN :)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
spacter
KıRMıZı RuGaN TeaM
KıRMıZı RuGaN TeaM
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 155
Yaş : 38
Nerden : istanbul
İş/Hobiler : tekstil
Lakap : memati
Rep :
100 / 100100 / 100


MesajKonu: HAYDAR DÜMEN :)   Ptsi Kas. 17, 2008 10:36 am

[b] 1. YÜZÜK VAJİNAMDA KALDI

Haydar Hocam yardım edin. 29 yaşında evli
kadınım, önceki gün evde tek başıma mastürbasyon
yaptım. Sonra fark ettim yüzüğüm parmağımda değil.
Akşam sancı başladı. Eşim ilişki istiyor, ben
kaçıyorum. Şimdi ne yapacağım?

CEVAP: Sevgili okurum. kesinlikle vajinada kaldı.
Ilık su ile çıkar. Gerekirse sıcak su dolu leğenin
içine otur. İçine vazelin sık, biraz ıkın, zıpla, o
kendiliğinden düşer. (17 Aralık)

2. PREZERVATİF YERİNE ÇORAP KULLANDIK

Sevgilimle cinsel ilişkiye girdik ama o anda
prezervatif bulamayınca çorap kullandık. Yine de hamile
kalır mı?

CEVAP: Ne biçim şey bu? Yaşadıklarınız
gerçekten tehlikeli ve psikolojik açıdan yıpratıcı.
Çoraplarını her gün yıkıyor musun, bari oradan teselli
bulayım. Sorduğun soruya ben değil yukarıdaki
karışır. Çünkü çorabın gözenekleri fazla. Nasıl
bir çoraptı? Yün çorap mı, naylon mu, pamuklu mu?

3. EŞİM KENDİNİNKİNE BENZER BİR ALET GETİRDİ

40 yaşında kadınım. Eşim 15 yıldır
Almanya'da çalışıyor ayda-yılda bir
görüşüyoruz. Geçen yıl ona dert yanınca,
Almanya'dan bana kendininkine benzer bir alet getirdi.
Eskiden hareket ediyordu, şimdi etmiyor. Eşime
soramıyorum, bunu nasıl tamir ettirebilirim?

CEVAP: Değerli okuyucum bu vibratör konusuna ben
sıcak bakıyorum. Kimseye bir zararı olmayan bu tatmin
yoluna evet diyorum. Gelelim çalışmamasına. Önce pilini
değiştir. Yine çalışmıyorsa miadı dolmuştur. Ola ki
Çin malıysa! Eşine yaz, yenisini yollasın.

4. SÜPÜRGENİN SAPI ZARIMI BOZMUŞ MUDUR?

23 yaşında genç kızım. Akşam eve gelirken
otobüse bindim. Yer olmadığı için ayaktaydım. Birinin
elinde saplı süpürge vardı. Otobüs sallanınca sapı
sert bir şekilde cinsel organıma denk geldi. İç
çamaşırımda kan vardı. Acaba kızlığım bozulmuş
mudur?

CEVAP: Sevgili yavrum, senin süpürge sapını
literatürüme ekledim. Süpürge sapıyla olanını ilk
defa görüyorum. Korkma, kızlık zarın duruyor. O kanama
başka nedendendir.

5. VAJİNAMA RAKI YERLEŞTİRECEKLER

8 yıllık evliyim, çocuğumuz olmuyor.
Gitmediğimiz doktor kalmadı, en sonunda bir yaşlı teyze
bulduk. 150 çifti çocuk sahibi yapmış. Özel bir iksirle
vajinama rakı koyacakmış. 300 lira alıyor. Ne dersiniz?

CEVAP: Yanar, yavrum yanar. Rakıda yüzde 45 alkol
var. Sevgili okurum onun aklı var da sizinkisi nerede? Sen
kadına şart koş: Sana yok yakmaz derse, önce sende
deneyelim, eğer yakmazsa ben sana 500 vereyim de.

6. AYAĞINA BOŞALDIM HAMİLE KALIR MI?

15 yaşında gencim, kız arkadaşımın ayağına
boşaldım. İç çamaşırını çekerken spermler
bulaştı. İkimiz de çok korkuyoruz, sizce kız
arkadaşım hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP: Değerli okurum, kızın ayağında ne işin
vardı? Her yer bitti de bula bula ayağını mı buldun?
Ayak fetişisti misin, yoksa tepişiyor muydunuz? Bakalım
daha neler duyacağız. Kızım şimdi sözüm sana: Madem
ayağına boşaldı git yıka, sonra giysene kıyafetlerini.


7. ELLERİM MASTÜRBASYONDAN MORARIYOR

Hocam, ben günde 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum.
Sonrasında ellerimin derisi kupkuru oluyor, morarıyor.
Acaba mastürbasyonla mı ilgili?

CEVAP: Yavrum morarmaz mı? Sen böyle gidersen
yaşlandığında derin saydamlaşır. Sen söz dinle,
elinin de, damarının da ruhunun da rengini bozma.
Morartma, mastürbasyonu haftada ikiye indiriver.

8. EVLİLİK YILDÖNÜMÜM İÇİN ZARIMI DİKTİRMEK
İSTİYORUM

28 yaşındayım, evliyim. Geçen yıl evlilik
yıldönünümüzde kızlık zarımı diktirmiştim. Eşimin
çok hoşuna gitmişti. Bu yıl yine istiyor. Bunun bir
zararı var mı? En fazla kaç kez yaptırabiliriz?

CEVAP: Sevgili okurum, sen ittir ittir, sonra git
diktir. İttir ittir git diktir. O diktirdiğin yer ince bir
zar. Kocana ne oluyor? Sen tecrübe tahtası mısın?
İleride şımarır vajinayı da darattıralım derse ne
yapacaksın?

9. ALTI BARDAK BALLI SÜT İÇİYORUM

Hocam turizm bölgesinde tezgahtarım. Günde 6
bardak ballı süt içiyorum. Güzel müşteri gördüğüm
zaman kendimi tuvalete zor atıyorum. Ama kadınlarla
ilişkiye giremiyorum. Ne olur bana yardımcı olun

CEVAP: Değerli okurum afiyet olsun be! Delik bi su
kabına benzedin, yukarıdan giriyor, aşağıdan
çıkıyor. Olan Türkiye'nin ekonomisine oluyor.
Tüketiyorsun, üretemiyorsun. Ben ne yapayım be oğlum.
Allah herkese akıl fikir versin. Elimizden bir şey
gelmiyor.

10. İKİ KEZ KAN GELMEMİŞTİ

22 yaşında bir kızım. Erkek arkadaşımla daha
önce iki kez ilişkiye girmeme rağmen üçüncü sefer
benden bir miktar kan geldi. Bu fiziksel bir sorun mu?

CEVAP: Gitti yavrum gitti, galiba gitti. Kızlık
zarın sana veda etti. Cinsel birleşmenin yolu
açıldığından sağlık açısından yararlı bir durum.
Ama doğayla, toplumun değerleri bazen ters düşüyor.
Evlenmeyecekseniz biraz daha dikkat ve önlem!

YILIN EN İNANILMAZ 5 SORUSU

5. Bir arkadaşım fazla mastürbasyonun
sağırlığa neden olduğunu söyledi. Haftada 4
yapıyorum, hocam sizce sağır olur muyum?

4. Kendimi tutamayıp sevgilimin yüzüne boşaldım.
Kulağına sperm kaçtı. İki gündür duyamıyor, kulak
zarı yırtılmış olabilir mi?

3. Cinsel organı limon suyuyla yıkamanın faydalı
olduğunu duydum. Daha gergin ve pürüzsüz yapıyormuş.
Doğru mu, bir aydınlatın

2. Bizim köyde prezervatif satılmıyor. Oğlanın
sünnet düğününden kalan balonları kullanıyoruz. Acaba
bir zararı olur mu?

1. Erkek arkadaşımla yeni tanıştık. Bana bir hap
verdi ve hamile kalmazsın dedi. Adet görmüyorum. Hamile
olma riskim var mı?

NE DERTLER, NE SIKINTILAR VAR

18 yaşında genç kızım, mastürbasyon yapınca
sesim kısılıyor.

İlişkiye girmediğim zaman nereye dokunsam elektrik
çarpıyor.

Penisim giderek küçülüyor ve inceliyor.

Şu anda 22 santim, cinsel organım gün geçtikçe
uzuyor.

Sevgilim bakire, birlikte olacağız ama beni kan
tutuyor.

İddia oynuyorum, kazandığım günlerde
performansım düşüyor.

Sevgilimle ayakta alıştık. Yatınca tatmin
olamıyoruz.

23 yıllık evliyim, her boşalmamda sol gözüme
ağrı giriyor.

Her boşalacağım sırada kahkaha atıyorum, bir
açıklaması var mı.

Otobüs sarsıldıkça ereksiyon oluyorum.
Yolculuklar ıstıraba dönüştü.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
baş_belası
üye
üye
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 47
Yaş : 28
Nerden : istanbul
İş/Hobiler : muhasebe
Lakap : bela
Rep :
999 / 100999 / 100


MesajKonu: Geri: HAYDAR DÜMEN :)   Ptsi Kas. 17, 2008 12:52 pm

ahahheheh haha kjikikikuu nasıl gülcemi şaşırdım yawwwwww
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
kapıcınınbıtlıkızı
üye
üye
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 2
Yaş : 29
Nerden : istanbul
İş/Hobiler : resım yapmak
Lakap : psıkopat
Rep :
22 / 10022 / 100


MesajKonu: Geri: HAYDAR DÜMEN :)   Çarş. Kas. 19, 2008 7:16 pm

[b]zuhahah hıc gulecegım yoktu ya helekı kadına yuzukunu unutmusya cıkarmayı ıkın ıkın cıkar zuahahahhaha
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Sponsored content




MesajKonu: Geri: HAYDAR DÜMEN :)   

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
HAYDAR DÜMEN :)
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KıRMıZı RuGaN :: KıRMıZı RuGaN SoHBET&PaYLaŞıM :: Geyik +18-
Buraya geçin: