AyrıcaLıkLı Olduğunuzu Hissedin..!!!
 
AnasayfaPortalTakvimSSSKayıt OlGiriş yap
Ortaklar
 Hoşgeldin; Misafir

Toplam 2 Mesajın Var.

Kayıt Tarihin:

Son Ziyaretiniz:


3364 Gündür yayındayız
2013 Konumuz var
5589 Mesaj gönderildi
139 Kullanıcımız Var
Son Üyemiz : Guduu
En son konular
» Almost as cut-price as download
Çarş. Ağus. 03, 2011 8:05 pm tarafından Misafir

» MİLLETTTTTTTT NERDESİNİZZZZZZ
Ptsi Ara. 07, 2009 3:51 pm tarafından NURUM_NUR

» Avusturyadan kimsecikler yokmu yaa bende tanismak istiyorum yakinimdan birileriyle
Ptsi Ocak 05, 2009 10:27 am tarafından hayat41

» YARIŞMAYA KATILAN MASA RESİMLERİ(lutfen resimleri aynı başlıkta buradan paylaşalım)
Perş. Ara. 25, 2008 11:49 pm tarafından pınkrose

» 18 ÇANKIRI
Salı Ara. 23, 2008 4:57 pm tarafından hayat41

» lalelerim sarardıı
Ptsi Ara. 22, 2008 10:23 am tarafından ayşe42

» COCUKLARIMIZA ELBISELER DIKELIMMI????? (DOGMAMIS COCUGUMA DON BICIYOM :)))))
Salı Ara. 16, 2008 8:18 pm tarafından devit

» PILOTUN EL BECERİLERİ
Salı Ara. 16, 2008 8:07 pm tarafından devit

» YAZ SERGİMİZDEN GÖRÜNTÜLER
Salı Ara. 16, 2008 8:05 pm tarafından devit

Kimler hatta?
Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 203 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 6:38 pm tarihinde online oldu.

Paylaş | 
 

 MEKSİKA USULÜ NOHUT

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Misafir
Misafir



MesajKonu: MEKSİKA USULÜ NOHUT   Perş. Eyl. 18, 2008 5:01 pm

Malzemeler:

300 gr nohut
1,5 tatlı kaşığı tuz
6 dilim pastırma
1 büyük soğan
1 diş sarımsak
1 küçük kırmızı dolmalık biber
1 kahve kaşığı karabiber
1 kahve kaşığı pul kırmızıbiber
1 çay kaşığı kekik
75 gr domates salçası



Yapılışı:

1 tatlı kaşığı tuz ile nohutları orta boy bir tencereye koyup, üstlerini örtene kadar su ekleyiniz. Tencereyi orta ateşe ayarlayip, suyu kaynatınız. Kaynayınca ateşin altını kısıp 1 saat, nohutlar yumuşayana kadar pişiriniz. Tencereyi ateşten indirip, nohutları süzerek bir kenara bırakınız. Orta boy bir tencerede, pastırmaları tereyağla hafifçe kavurup, soğan, sarmısak ve kırmızı dolmalık biberi ekleyerek 5-6 dakika, soğanlar pembeleşene kadar pişiriniz. Kalan 1/2 tatlı kaşığı tuz, karabiber, pul kırmızıbiber, kekik, domates salçası ve nohutları ekleyip 10 dakika, arasıra karıştırarak pişiriniz. Tencereyi ateşten indirip, yemeği ısıtılmış bir servis tabağına boşaltarak servis yapınız.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
MEKSİKA USULÜ NOHUT
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TAŞRA TEŞKİLATI

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KıRMıZı RuGaN :: YEMEK TARİFLERİ :: DÜNYA MUTFAKLARI-
Buraya geçin: