KıRMıZı RuGaN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


AyrıcaLıkLı Olduğunuzu Hissedin..!!!
 
AnasayfaPortalLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Ortaklar
 Hoşgeldin; Misafir

Toplam 2 Mesajın Var.

Kayıt Tarihin:
Perş. Ocak 01, 1970
Son Ziyaretiniz:
Perş. Ocak 01, 1970

5721 Gündür yayındayız
2013 Konumuz var
5589 Mesaj gönderildi
139 Kullanıcımız Var
Son Üyemiz : https://kirmizirugan.yetkin-forum.com/u147
En son konular
» Almost as cut-price as download
Defne sosu EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 8:05 pm tarafından Misafir

» MİLLETTTTTTTT NERDESİNİZZZZZZ
Defne sosu EmptyPtsi Ara. 07, 2009 3:51 pm tarafından NURUM_NUR

» Avusturyadan kimsecikler yokmu yaa bende tanismak istiyorum yakinimdan birileriyle
Defne sosu EmptyPtsi Ocak 05, 2009 10:27 am tarafından hayat41

» YARIŞMAYA KATILAN MASA RESİMLERİ(lutfen resimleri aynı başlıkta buradan paylaşalım)
Defne sosu EmptyPerş. Ara. 25, 2008 11:49 pm tarafından pınkrose

» 18 ÇANKIRI
Defne sosu EmptySalı Ara. 23, 2008 4:57 pm tarafından hayat41

» lalelerim sarardıı
Defne sosu EmptyPtsi Ara. 22, 2008 10:23 am tarafından ayşe42

» COCUKLARIMIZA ELBISELER DIKELIMMI????? (DOGMAMIS COCUGUMA DON BICIYOM :)))))
Defne sosu EmptySalı Ara. 16, 2008 8:18 pm tarafından devit

» PILOTUN EL BECERİLERİ
Defne sosu EmptySalı Ara. 16, 2008 8:07 pm tarafından devit

» YAZ SERGİMİZDEN GÖRÜNTÜLER
Defne sosu EmptySalı Ara. 16, 2008 8:05 pm tarafından devit

Kimler hatta?
Toplam 5 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 5 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 203 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 6:38 pm tarihinde online oldu.

 

 Defne sosu

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
SeRiN
KıRMıZı RuGaN TeaM
KıRMıZı RuGaN TeaM
SeRiN


Kadın
Mesaj Sayısı : 343
Yaş : 35
Nerden : Kıbrıs
İş/Hobiler : student
Lakap : fato
Rep :
Defne sosu Left_bar_bleue500 / 100500 / 100Defne sosu Right_bar_bleue


Defne sosu Empty
MesajKonu: Defne sosu   Defne sosu EmptyC.tesi Eyl. 13, 2008 11:06 pm

Tarife ait bilgiler

Yemek : Defne sosu
Tür : Soslar
Mutfak : Türk mutfağı

MALZEMELER
1 Çorba kaşığı hardal tohumu
1 Çorba kaşığı hardal
1 Çay bardağı bira
1 Çorba kaşığı sirke
1 Adet soğan
3 Çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz

HAZIRLANIŞI
Hardal tohumunu havanda dövün
Derin bir kabın içerisinde tüm malzemeleri karıştırıp, yağı ilave edin
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Defne sosu
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Biber sosu
» Cenova Sosu
» Domates Sosu
» Salata Sosu

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KıRMıZı RuGaN :: YEMEK TARİFLERİ :: SOSLAR-
Buraya geçin: